Производство на машини и линии за производство

по нарачка, за преработка на дрво и метал

+389 75 253 319

За компанијата

Започнавме како семеен бизнис од 1986-тата година со наследена традиција уште од 1950-тата година.Од секогаш секое барање на клиентот е услужено. Доволно е клиентот да ни каже каква машина е потребна, што да произведува, а потоа нашиот тим проектира, произведува, инсталира и одржува.

Квалитетот на нашата работа е потврден со сертификат за квалитет според стандардот ISO 9001:2020.

Услуги и производи

Пилани за преработка на дрво до полупроизвод и готов производ (греди, даки, дрвена граѓа)


Побарај понуда

Линии за производство на натрон вреќи (за лепаци, градежен материјал во прав) - 10 кг, 15 кг, 20 кг, 30 кг


Побарај понуда

Автоматски линии за ребровање на лим за кровПобарај понуда

Комплетни линии за сепарации за песокПобарај понуда

Линии за производство на пелетиПобарај понуда

Машини за доработка на пластични цевкиПобарај понуда

СИГУРЕН ПАРТНЕР ЗА КВАЛИТЕТЕН ПРОИЗВОД

Повеќе од 200 завршени проекти со над 30 години искуство во областа. Имаме експертиза за да го изработиме тоа што ќе го замислите во вашиот проект.

ДОКАЖАН КВАЛИТЕТ

Во М Метал Проект сме посветени на исполнување на највисоките стандарди за квалитет, безбедност и долготрајност.

НАВРЕМЕНА РАБОТА

Гарантирана брзина на услугата и завршување на секој проект во договорениот рок.


ДОЛГОГОДИШНО ИСКУСТВО

Нашата професионална работа и традицијата која ја ја имаме со децении, како една од водечките компании во нашата земја, се гаранција за успешна соработка.

Галерија

Remodeling 1

Construction 1

Repairs 1

Design 1

Remodeling 2

Construction 2

Repairs 2

Design 2

Remodeling 3

Construction 3

Repairs 3

Design 3

За сите производи обезбедуваме резервни делови и одржување.

Во нашата палета на производи се и резервни делови за машини за пиланска индустрија, индустрија за производство на цигли, за машини во рударство (транспортни траки и пужеви).

Контакт

Адреса:

с. Василево, Струмица, Северна Македонија

Телефон:

+389 75 253 319

Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Your quote request has been sent successfully. Thank you!